مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام و روز بخیر
ببخشید من از تاریخ 3 اسفند در یک انتشارات مشغول به کار شدم و سفته 20 میلیونی هم از من گرفتن در مورد حقوقم روز اول گفتن بدون بیمه 2200 ولی با بیمه 1600 من هم گفتم بیمه نمیخوام پولشو بهم بدن الان که میخوام حقوقمو بگیرم رییس اونجا میگه حقوقت 2200 نیست و سهم بیمه که من خواستم به خودم بدن رو میگه فقط همون 3 درصد پایه حقوقتو میدیم و اون 23 درصد کارفرما رو نمیدیم ایا این کار قانونیه؟
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله چون شما توافق کردید اما اگر در قرارداد ذکر نشده می توانید به اداره کار مراجعخه کنید