مشاوره حقوقی رایگان - حادثه برای راننده اسنپ

سلام
من برای باربری رگال های مغازم درخواست اسنپ دادم یه آقایی گفتن بهم اسنپو لغو کنید چون کمیسیون میگیرن گفتم باشه گفت 196 تومن کمه گفتم باشه اومد رسید گفت سنگین بود معطل شدم رسوند به 650 تومن موقع حمل رگال ایشون بخاطر سهل انگاری خودشون میافتن توی جوب اب بعد از سه روز ایشون زنگ زدن به پدر بنده و تهدید کردن که باید 2 تا 3 میلیون بهشون بدیم که برن درمان کنن خودشونو وگرنه از من قانونی شکایت میکنن و گفتن من حقوق دان هستم کاری نکنید که اقدامی کنم که شرمنده شما بشم ! الان این آقا دنبال کار های قانونی افتاده میخاستم ببینم میتونه واقعا اذیتمون کنه یا به نحوی ازمون اخاذی کنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع کارشناسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

ظاهرا خود راننده مقصر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه ایشان فقط راننده برای آن روز باشند و کارگر شما نباشد ، حادثه کاری نیست و خودش مقصر بی احتیاطی خودش است.