مشاوره حقوقی رایگان - کرونا و پرداخت اقساط مهریه

با سلام. الان که همه جا تعلیله و کار وکاسبی معلق است. و ویروس کرونا در حال شیوع بیشتر است . من که از کار بیکار شدم چگونه بتونم در اردیبهشت ماه سال اینده دومین سکه اقساط مهریه را پرداخت کنم؟ آیا شیوع بیماری کرونا بر تعویق اقساط پرداختی موثر نیست؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به اینکه بیماری کرونا نوعی حالت عسروحرج موقت ایجاد نموده است و وضعیت مالی شما را تحت الشعاع قرار داده است میتوانید مراتب را طبق یک لایحه به دادگاه ارایه دهید.