مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه

بنده در دادگاه کیفری فقط به بیست ملیون دیه بایت ضرب عمدی محکوم شدم ک دادگاه کیفری برج پنج 98 حکم صادر کرد یکسال از وقوع جرم برای پراداختش هم وقت داد تقریبا تا برج 11 نودوهشت وقت داشتم ولی بابت پرونده دیگر زندان بودم بعد از ازادی قبل از اینکه موعد پرداخت برسته بنده دادخواست اعسار دادم ک در همین دادگاه کیفری رد شد به علت نامناسب بودن شغل و غیره بیست روز هم تجدید نظر داره بنده چندبار دیگه میتونم در خواست اعسار بدم ؟اگه در دادگاه تجدید نظر هم رد بشه تکلیف چیه ؟ ایا بعدش هم میتونم اعسار بدم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما هر چند بار که بخواهید میتوانید دادخواست اعسار بدهید ولی نکته مهم این است که برای اینکه دادگاه دادخواست شما رابپذیرد نیازمند مشاوره هستید چرا که ریزه کاریهای را باید لحاظ کنید والا مجددا دادخواست شما رد خواهد شد.