مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار در پرداخت دیه

با سلام فردی درخواست اعسار در پرداخت دیه داده و بنده اعلام کردم محکوم علیه دارای ملک و خودرو و سهام عدالت می باشد و درخواست از سازمان بورس و اداره ثبت و پلیس راهور و بانک مرکزی را به دادگاه ارایه نمودم. همچنین محکوم علیه یک سری اموال غیر ثبتی و دارای سند عادی داشت که کپی این مدارک را هم خدمت دادگاه ارسال کردم و ارزش فعلی سهام عدالت محکوم علیه 20 میلیون می باشد
و فرد نامبرده به پرداخت 45 میلیون به علت ضرب و جرح محکوم شده است
اقای قاضی گویا ب ارزش سهام عدالت و اموال محکوم علیه توجه نکرده و درخواست اعسار را پذیرفته است
ایا امکان اعتراض وجود دارد؟با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر اسناد عادی باشد نمیتوانید استناد کنید اما میتوانید به رای صادره در مهلت قانونی اعتراض کنید