مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام ایا با گواهینامه پایه سوم میشود نیسان رانندگی کرد؟

پاسخ ها :

گواهینامه پایه سوم گواهینامه

سوالات مرتبط

گواهینامه رانندگی پایه سوم
هزینه کمیسیون پزشکی مغز و اعصاب و صدور المثنی گواهینامه پایه سوم رانندگی ؟...
گواهینامه پایه سوم راننده تاکسی
با سلام با گواهینامه پایه سوم می شود راننده تاکسی سواری عمومی شد یا خیر ؟ مامور پلیس راهور فردی با گواهینامه پایه سوم را که راننده تاکسی عمومی هست می تواند اعمال قانون کند و ماشین را به پارکینگ بفر...
تبدیل گواهینامه پایه دوم به سوم
بنده در سال 82گ واهینامه پایه دوم گرفتم و در دو مرحله تعویض نمودم و برای بار سوم گواهینامه پایه سوم به من داده شده علت چیست ؟...
تمدید گواهینامه پایه سوم
بنده معافیت پزشکی اعصاب و روان دارم شش سال پیش با گذاراندن کمیسیون های پزشکی برای بنده گواهینامه 4 ساله پایه سوم صادر کردن، بعد از 4 برای تمدید رفتم اما چون مهاجرت به استانی دیگه کرده بودیم ، اونجا اق...
گواهینامه
سلام. بنده سال 84 گواهینامه رانندگی پایه دوم (ب1) گرفتم بعد از یکسال مدارکم در اتش سوزی از بین رفت بخاطر مشکلات و بیماری همسرم و نداشتن ماشین پیگیر گواهینامه نشدم، الان رفتم درخواست گواهینامه المثنی د...