مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل امضا توسط یکی از ورثه

در سال 82 جهت استفاده از تسهیلات یک باب آپارتمان طی قولنامه فروش به نام پدرم واگذار کردم و سند نیز انتقال گردید .
مجددا طی قولنامه خریداری و وکالت بلاعزل در دفترخانه اخذ گردید و وارث وکالت فروش و انتقال به نام بنده دادند و سند مجددا به نام اینجانب صادر گردید.جهت استحضار صرفا جهت استفاده از تسهیلات بوده.
حالا یکی از وارث به دادگاه شکایت کرده که امضای قولنامه متعلق به پدرم نیست .
لطفا راهنمایی بفرماید.تشکر

پاسخ ها :

ادعای جعل امضا توسط یکی از ورثه قولنامه خرید ملک از پدر جعل امضا امضای قولنامه جعل