مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل امضا

با سلام، بنده یک قطعه زمین خریدم و الزام به سند از طریق دادگاه کرده ام. کلیه وراث در دادگاه حاضر شدند و یکی از وراث اعتراض کرد، بنده یک خواهر دیگر دارم ولی جزء خواندگان نیست. اعتراض دوم این که من به امضا و اثر انگشت اعتراض دارم.
قاضی از ثبت استعلام مجدد گرفت بابت وراث، وارثی که ادعا کرده بودند، در کار نبود.
آیا با وجود ثابت شدن ادعای کذب اول ایشان به ادعای دوم هم ترتیب اثر داده می شود؟
یعنی با وجود ادعای کذب و ایجاد مشکل در روند پرونده، هنوز ادعای دوم که اثر انگشت اعتراض دارم به قوت خود باقی هست؟
آیا به دلیل مغرض بودن ایشان و ادعای کذب، راهی هست که اعتراض به جعل امضا از بین برود و موجب تلف شدن زمانی طولانی از بنده و دادگاه در رسیدگی به پرونده ام نشود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام معمولا بستگی به تشخیص دادگاه دارد. ولی قاعده رسیدگی این است که ادعای طرف مقابل هم مورد بررسی قرار گیرد