مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک

سلام،بنده یک طبقه از آپارتمان هایی که همسرم داشتند را از طریق دادگاه گرفتم و حکم قطعی هم صادرشده،ولی به خاطرخلافی های ساختمان نتوانسته ام این طبقه رو به نامم سند بزنم و ازطرف دیگربرای مهریه ام اقدام کردم و بقیه آپارتمان هارا ازطریق ثبت توقیف کردم و ثبت سه دانگ ازاپارتمان ها رادرمزایده به نامم زدوسه دانگ دیگررابرای مستثنیات دین به همسرم رای داد،سوالم این است که آیاهمسرم میتواندمزایده راباطل کند به خاطر این که یک طبقه از اپارتمان ها به نام من است؟به بهانه اینکه هم سه دانگ از ثبت برای مهریه گرفته ام وهم یک طبقه از طریق دادگاه حکم قطعی گرفته ام؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توقیف اموال همزمان در دو اجرای اداره ثبت و دادگاه با هم در تعارض بوده و یک مرجع اجازه توقیف اموال را دارد