مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت از شاکی

با دونفر شریک هستم که مدرک شراکتم را از من سرقت و بعد به جرم خیانت در امانت از من شکابت و در جلسات فقط اظهار کردم ما با هم شریک هستیم. ولی شرکا قسم خوردن که شریک نیستیم و محکوم به یک سال زندان شدم که یکسال را رفتم زندان بعد از یکسال ازاد شدم و مدرک شراکتم را بدست اوردم و از طریق دادگاه شراکتم اثبات و رای قطعی تجدید نظر صادر شد که با هم شریک هستیم چگونه از شرکایم اعاده حیثیت کنم و چه مجازاتی دارد. ممنون از راهنمای شما سروران گرامی.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما میتوانید شکایت افترا و تهمت مطرح نمایید و با توجه که شکایت صوری انها منجر به زندانی شدن شما شده است علی القاعده میبایستی طبق ماده 697 حداکثر حبس یعنی یکسال و 74 ضربه شلاق توامان در نظر گرفته شود.

پرسشگر :

خیلی ممنون از لطف جنابعالی که وقت گذاشتید انشاالله همیشه موفق باشید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله ممی توانید اما حتما ویل بگیرید