مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکين زوجه، نفقه معوقه زوجه

سلام و روز بخیر خدمت شما.
زوجه نزدیک به دو می‌شود که از ترک منزلش می‌گذرد. در این مدت اقدام به 3 دادخواست مطالبه نفقه داشته.
1_ دادخواست اول از دادگاه خانواده‌، که بعد 9ماه به عدم تمکین وبازگشت به منزل محکوم شد2_دردودادخواست دیگر از شورا حل اختلاف، که در هر دو من محکوم به پرداخت نفقه معوقه شدم، که بعد مدتی حکم جلب وبعد درخواست طلاق داده، که دعوی زوجه رد ومهلت برای تجدید نظر دادصادر کرد بخاطر اخذ حکم جلب من و اقدامی نکردن آن،آیا الان میتوانم پرداخت کنم تا منتفی شه؟ وآیا در عدم تمکین زوجه که محکوم شده می‌توان استناد کرد در مقابل درخواست طلاق زوجه؟
با تشکر از توجه شما.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله لایحه دفاعیه همین موارد را دقیق به شعبه بدهین

امین یزدان پناه

جناب آقای امین یزدان پناه :

با سلام
کاربر عزیز شما بعنوان محکوم علیه پرونده نفقه میتوانید به اجرای احکام مدنی شعبه مربوطه تشریف ببرید و مبلغ نفقه محکومیت یافته را در حق زوجه پرداخت کنید و در مورد سوال دوم تون باید توضیح بیشتر و لازم بدهید تا راهنمایی تون کنم ،میتونید با تماس با مجموعه دادراه از امکانات مشاوره تلفنی بهره مند شوید.موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه را پرداخت کنید تا حکم جلب منتفی شود