مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت و باطل کردن سند

باسلام پدر من 81 سالش هست هوش حواس درست نداره بنابرین پارسال عده‌ای خانواده بردن چندتا امضا تنظیم سند گرفتن ایا میشه اون سندها را باطل و ابطال معامله کرد نوع دادخواست به چه صورتی باید باشه ایا در صورت معرفی به پزشک توسط چه کسی انتقال داده میشه مامورها یا غیره لطفا توضیح دهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ابطال اسناد باید ابتدا حجر پدر اثبات گردد
و شما باید دادخواست اثبات حجر اقامه نمایید
و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات حجر دهیداگر حجر پدر با مدارکی که دارید و معاینه پزشکی قانونی در زمان معامله اثبات شدمعاملاتش از آن زمان با درخواست شما ابطال می شود