مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی به جرم کلاهبرداری و جعل سند

باسلام
برادر بنده مبلغ 30500000 تومان محکوم به کلاهبرداری و مبلغ8میلیون جزای نقدی بابت کلاهبرداری و یک سال حبس محکومیت دارد
که مبلغ 47میلیون از حسابش مسدود شده و متاسفانه از تاریخ22فروردین در حبس هستش
لطفا بنده را راهنمایی کنین تا بتونم قاضی اجرای احکام را راضی کنم که مبلغ مسدودی را جایگزین مبلغ فوق بکنم و بتونم برادرم را آزاد کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به صورت مشورتی با قاضی رسیدگی کننده وارد شور شوید به نظر بنده وکیل استخدام نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، در مراجع قضایی و شبه قضایی و اختصاصی به کسی که در پرونده سمتی ندارد نه پاسخی می دهند و نه خدماتی ارائه می نمایند . یا خود متهم یا محکوم باید باشد یا وکیل دادگستری دارای پروانه معتبر به وکالت از متهم یا محکوم . ضمن اینکه تا موقعی که وجوه ناشی از رد اصل مال بدست آمده از کلاه برداری و جزای نقدی ناشی از حکم قطعی صادره پرداخت نشود ، حساب توقیف شده مفتوح نخواهد شد و مبالغ مذکور از حساب توقیفی برداشت خواهد شد .