مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک پرونده شکایت

با سلام و احترام
اداره بارزسی شکایتی را به دادگاه فرستاده و در نامه خود به سه موضوع اشاره کرده است و در هر موضوع چند نفر را متهم کرده است. پرونده در دادگاه با یک کلاسه ثبت شده و مراحل بازرسی تمام شده و در یک بخش از سه قسمت پرونده شکایت برای افراد منع تعقیب صادر شده و پرونده برای اظهار نظر نزد معاون رفته است و معاون ایراداتی در آن دو بخش دیگر گرفته است و در یک بخش با نظربازپرس موافق است .

وحال سوال این است که اگر موضوعات پرونده را جدا نکند و مثلا دو بخش شکایت یک پرونده دارای نقض است و نیاز به مدارک بیشتر داشته باشد و یک بخش دیگر کامل باشد و منع تقیب هم برای فرد متهم صادر شده باشد و پرونده را دوباره به بازپرس برگرداند آیا برای کسانی که منع تعقیب خورده باید منتظر باشند که پرونده در دو بخش دیگر کامل شود و حکم منع تعقیب صادر شود یا خیر معاون می تواند پرونده را تفکیک کند و در بخشهای که موضوع مشخص است حکم منع تعقیب را صادر کند ؟
وآیا متهم می تواند درخواست تفکیک شکایت کند یا خیر ؟
لازم به ذکر است در هر بخش از شکایت اسامی متهمان پرونده نوشته شده است و موضوعات شکایت ربطی بهم ندارند ولی پرونده شکایت دارای یک کلاسه است و سه موضوع متفاوت در شکایت مطرح شده است.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در یک پرونده ممکن است متهم در سم مورد خاص منع تعقیب شود وو در مورد دیگری متهم شود