مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام. پدر بنده فوت شده و اموالی مانند خانه، زمین و باغ در روستا دارد من اموال خود را بخشیدم به خواهر بزرگم و در برگه ای که بقیه وراث هم بابت خرید و فروش همان مال نوشته بودند من هم گفتم سهمم را میبخشم به خواهرم، پنج سال از این موضوع میگذرد و بنده الان پشیمانم به نظر شما میتوانم بدون مراجعه به دادگاه بروم در همان خانه رفت وآمد کنم یا خیر، خانه ییلاقی ما است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هبه با وجود عین موهوبه قابل رجوع است
اگر همراهی نکنند چاره جز ارسال اظهارنامه و طرح دعوا نمی باشد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر هدیه داده‌اید، با شرط و شروطی می‌توانید هدیه خود را پس بگیرید. باید شرایط را به طور کامل توضیح دهید.