مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

در موضوع طلاق برای زوج بهتر هست طلاق به صورت توافقی باشد یا از طرفه زوجه
با توجه به اینکه در طلاق توافقی فقط در مبحث خود طلاق توافق وجود دارد ودر موارد دیگر هیچ توافقی شکل نگرفته است
طلاق از طرفه زوجه به خاطر ناباروری مرد از طریق طبیعی میباشد
ایا زوج میتواند زوجه را طلاق ندهد؟یا رای مطمئنا به زوجه داده خواهد شد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اثبات ناباروری زوج و گذشت بیش از 5 سال از زمان عقد حکم به طلاق از ناحیه دادگاه صادر خواهد شد و برای زوج و زوجه طلاق توافقی گزینه مناسبتری است هم هزینه مالی و هم هزینه روانی کمتری برای زوجین و اطرافیان دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حتمی نیست ممکن است موافقت شود
بهتر است توافقی اقدام شود
وگرنه زوجه به راحتی نمیتواند به نتیجه برسد