مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

18عدد سکه بدهکار بودم طی 6سال که بعد از مشکل با همسرم زندگی میکردم و به مشکل خوردم حکم جلب گرفت و به زندان رفتم که دادخواست تعدیل دادم گزارش اصلاحی صادر شد قرار شد 4عدد سکه بدم تا از زندان ازاد بشم و الباقی هر پنج ماه یک سکه و قرار شد تعدیل و تقسیط رو از خودم سلب کردم با افزایش مجدد قیمت سکه درخواست تعدیل دادم ایا رسیدگی میشود یا دادخواست تعدیل از سوی شواری حل اختلاف رد میشه چون پرونده تو شورای حل اختلاف می باشد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

رسیدگی میشود امکان دارد پرونده به دادگاه خانواده فرستاده شود