مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مبلغ سفته

با سلام من مدت یک سال و نیم در یک شرکت کامپیوتری کار کردم وایشون یک سفته از من گرفتن گفتن مبلغش دو میلیون هست هم از طریق اظهارنامه هم شکایت خواهان سفته شدم که رای رد خواهان اومد.
آیا این اقا میتونند مبلغ سفته رو زیاد کنند؟ اون موقع که گفتن مبلغ سفته 2 میلیونه قاضی گفتن یا شماره سفته یا عکسش رو باید داشتین که من اون موقع به فکرم نرسید این کار رو بکنم در ضمن سفته توسط خود کارفرما تهیه شده بود.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه وجه بدهین سفته اعتبارندارد