مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام
اگه سفته ی به کسی بخواهیم بدیم مثلا روی سفته 20میلیون درج شده باشه. ولی مبلغ که میخواهیم توی سفته بنویسیم بیشترازاون مبلغ درج شده روی سفته میباشد ایا سفته اعتبارقانونی دارد؟ میشه سفته رو گذاشت اجرا ؟ممنون اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبلغی که بر روی سفته نوشته شده است تا فلان مبلغ اعتبار دارد تا همان میزان میتوانید سفته را تنظیم و اقدام نمایید برخی نیز از محاکم طبق رویه دادگاه های این گونه است که مبلغ مندرج در سفته صرفاًبابت تمبر مالیاتی بوده و شخص می تواند مازاد بر آن مبلغ نیز دران قید نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان درج مبلغ بالاتر وجود دارد