مشاوره حقوقی رایگان - گازرسانی و نصب علمک مشروط به پرداخت هزینه بسیار بالا

با سلام.
تعداد 5 واحد بنای مسکونی قدیم در یکی از شهرستان های استان مرکزی هستیم که بناهای ما قبل از اجرای طرح هادی روستا ساخته شده اند و در ساخت انها هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته است، اب رسانی و برق رسانی برای بناهای ما انجام شده است ولی چند سالی است که به روستا گازرسانی شده که جهت درخواست انشعاب به اداره گاز با معرفی نامه شورا و بخشداری به اداره گاز مراجعه کردیم که اداره گاز همکاری لازم را در گازرسانی ندارد و اعلام میکند چون شما با روستا فاصله 200 متری دارید باید هزینه این 200 متر را بالغ بر بیست میلیون تومان پرداخت نمائید.
در جواب استعلامی که اداره گاز از بنیاد مسکن کرده بنیاد مسکن بناهای ما را قدیم ساز تایید کرده و عنوان کرده این بناها کاربری مسکونی دارند و به صورت الحاق و جزیره ای در طرح هادی روستا به شمار می روند.
ایا اداره گاز مجاز به گرفتن این هزینه برای گازرسانی و نصب علمک مجاز میباشد، با توجه به اینکه بناهای ما قدیم ساز هستند و قبل از طرح هادی ساخته شده اند و انشعابات اب و برق هم به صورت دائم دارند.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام همانگونه که در متن سوال مطررح شده است بنظر می رسد محل استقرار ساختمان مد نظر دور از خط لوله گاز می باشد وشما به هرترتیبی می بایست با شرکت گاز توافق کنید واز امتیازات وهمچنین تخفیفات مقرر در نظامات شرکت گاز با راهنمائی کارشناسان آن مجموعه بهره مند گردید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد