مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به دیوان عالی کشور

با سلام.بنده الان حدودا3ساله گرفتاره درگیری خانوادگی هستم و با این که اولین شکایت ام من از تهران ثبت کردم اما جلسات رسیدگی به پارس آباد استان اردبیل انتقال یافت و از همون لحظات اول شورا تا الان با وجوده صدها مدرک معتبر و شاهد،متاسفانه تو تمام مراحل رسیدگی غریب کشی کردن و بارها ام اعتراض کردم تا الان که پرونده به دیوان عالی ارسال شده. همسرم با وجود این که هیچ دلیل محکمه پسندی نداشت تمکین نکرد و شکایته بنده ام با مدرک و سند ثابت میکنم کلا یک طرفه به ضرر بنده ختم شد.تو همون حکم اول وکیل گرفتم و اعتراض زدم.بازم ظلم و ظلم و ظلم. با پارتی بازی و دروغ بدون هیچ رسید و مدرکی از بنده با مامور اومدن اسباب خونم و بردن و خلاصه همش غریب یا ضعیف کشی کردند.الان به دیوان عالی میشه اعتماد کرد و با مدرک ثابت کرد که به من ظلم شده و رسیدگی عادلانه و بی طرفی کرد?

پاسخ ها :

ارسال پرونده به دیوان عالی کشور رسیدگی به پرونده دیوان عالی کشور