مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط همسر

سلام خانم بنده ابتدا از طریق اداره ثبت اقدام به توقیف خودرو بنده کرد بنده اعسار به دادگاه دادم و پذیرفته شد وحکم دادگاه به پرداخت سکه قطعی شد اما ماشینم توقیف سندی ماند بعد 10 ماه مجددا دادخواست حضوری به دادگاه اعسار جهت رفع توقیف تحویل دادم امروز 19-10 خانمم به اسناد رسمی رفته و پرونده من رو به دلیل عدم سازش مختومه کرده و ماشینم از توقیف دراومد سوالم اینه الان چی میشه؟ ممکنه از طریق دادگاه اعسار با این که رای قطعی شده مجددا ماشینم رو توقیف کند؟ الان ماشین رو به نام یکی دیگر بزنم برام مشکلی پیش میاد؟ یک پرونده باز تو همان شعبه دادگاه اعسار دارم که رفع نقص برای خانمم فرستاده و رسیدگی خواسته تامین کرده خواهشا جواب بنده رو بدهید. ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان قصد انصراف داشته باشد مجددا توقیف نمیکند در غیر این صورت از دادگاه قابل توقبف است