مشاوره حقوقی رایگان - استرداد گوشی سرقتی

سلام خدمت مشاورین محترم
بنده شاکی شدم از فردی که گوشیم رو برداشته بود از کمدم سرکار و ایشون محکوم شد و حکم اومد که باید گوشی رو برگردونه و این که 20روز مهلت تجدید نظر داشت که این بنده خدا متهم خارج از کشور هست و تا چند روز دیگ میاد این 20روز مهلت تجدید نظر هم تموم شده میخواستم ببینم حالا که حکم قطعی هست و زمان اعتراض ایشون تموم شده نیاز هست مجدد بروم دادگاه پیگیری کنم که زودتر به گوشیم برسم یا این که خود دادگاه پیگیری میکنند؟
خیلی ممنونتون میشم راهنمایی کنید بنده رو

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
چنانچه موارد اعتراض سپری شده میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی تقاضای صدور اجرائیه نمایید.