مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدرشوهر به دلیل دخالت در زندگی

باسلام. بنده 9 ماه با همسرم نامزد بودیم و الان 7 ماهه عقدیم. الان که قرار بوده دو ماه دیگر برام خونه بگیرند مادر من با مادر ایشون بحثشون شد و باعث شد پدرشوهرم پا تو یک کفش کند که ما باید حتما جدابشیم. من و شوهرم خیلی باهم خوبیم و هیچ کدام راضی به جداشدن نیستیم هم رو خیلی دوست داریم ولی چون خانواده اش بهش فشار اوردن که اگر با من بمونه بهش پشت میکنند ایشون هم میگه چاره ای جز جداشدن نداریم. ولی بنده راضی به جداشدن اصلا نیستم. من دوشیزه نیستم و باهم بودیم. تا الان چند نفر و پدرم با پدر ایشون صحبت کردن که کوتاه بیان که ما ازهم جدانشویم حتی مادرمم با مادر ایشون صحبت کردن که سوءتفاهم پیش اومده ولی اون ها میگن نه حتما حتما باید طلاق بگیرید و پدرشوهرم گفتن که ما خودمون نمیریم دادخواست بدهیم باید توافقی باشه (که مهریه پرداخت نکنند) اگر خودتون دادخواست ندهید ما دختر رو همینطوری ناشزه میکنیم. لطفا راهنماییم کنید من باید چیکار کنم؟ چطوری میتونم از پدرشوهرم شکایت کنم؟ اصلا به هیچ عنوان راضی به جداشدن نیستم خیلی برام سخته از همسرم جدابشوم. چندبار خود پدرشوهرم قول داد که فلان وقت عروسی میگیریم ولی پای هیچکدوم از حرفاش نموند.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدرشوهر نمیتواند طلاق بدهد خودتان را اذیت نکنید و باهمسرتان نزد مشاور بروید
راهکار زیادست تماس بگیرید مشاوره بدهم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
پدر شوهر شما نمی تواند شما را مجبور به طلاق کند.
شما نمی توانید بابت اصرار به طلاق از پدر شوهر شکایت کنید.
کسی نمی تواند شما را مجبور کند توافقی طلاق بگیرید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر شما و همسرتان به همدیگر علاقه مند هستی سعی کنید صرفنظر از صحبتهای دیگران به زندگی خود ادامه دهید