مشاوره حقوقی رایگان - دایرکت اینستاگرام

سلام ببخشید من تو اینستاگرام یک نفر درخواست داد قبول نکردم دوباره درخواست داد قبول نکردم بعد بهم پیام زد اگه قبول نمی کنین زور نیست من دنبالتون نمی کنم بعد گفت توی دایرکت اگه یک سوال کنم ناراحت نمی شین گفتم نه گفت سنتون چقدر هست گفتم سن خودم رو بعد یک سوال دیگه هم گفت می تونم بپرسم گفتم اره گفت که من دوستام تو مدرسه در مورد فیلم های جنسی حرف میزنن من درست نمی دونم اون فیلم ها چی هستن بعد به من گفت میشه شما بگید من گفتم خودم هم نمی دونم و بهش گفتم فکرتو درگیر نکن. بعد اون گفت مزاحم نیستم ولی این سوال رو اگه میشه پاسخ بدهید
من بهش گفتم بچه بی ادب و بلاکش کردم.
البته هی میگفت مزاحم نیستم و معذرت خواهی هم میکرد
برفرض من خانوم باشم 30 ساله اونم پسر 14 ساله
ایا می تونه از من شکایت کنه؟
خودم چی می تونم شکایت کنم؟
باید چه مدارکی باشه؟
لطفا این سه سوال رو پاسخ بدهید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر قابلیت شکایت را ندارید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد