مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام اینجانبه دادخواست طلاق به درخواست زوجه یعنی خودم دادم و دادگاه به دلیل عسر و حرج قبول کرده اینجانبه از نصف مهریه ام به شرط توافق زوج به صورت نقدی گذشتم و حال زوج برای توافق حاضر نشده و دادگاه تنها مابقی یعنی نصف مهریه را در رای قید کرده و اشاره ای به توافق ننموده و زوج در پرونده مهریه که ماهیانه مبلغ چهارصد هزار تومان قطعی گردیده و محکوم شده آیا زوج فقط مبلغ چهارصد هزار تومان را به صورت قسطی پرداخت میکند در چه صورتی میتوانم کل مهریه را دریافت کنم لطفا راهنماییم نمایید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرنظربه طلاق دارید رای طلاق صادرشده باشد مبلغی راکه بذل کردید نمی توانید رجوع کنید ولی می توانید به مهریه رجوع کنید که دراینصورت رای طلاق تان ازبین میرود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد