مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از روند پرونده

با سلام
بعد از جواب پزشکی قانونی که به کلانتری ارسال میشود خودم باید برم جواب رو از کلانتری ببرم برای دادگستری یا خود کلانتری ارسال میکند؟
برای کدوم یک از این مراحل پیامک یا تماس میاد برای من؟چطوری اطلاع پیدا کنم امکان مراجعه حضوری ندارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید
اگر پرونده در کلانتری باشد به همراه پرونده به دادسرا ارسال می شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله خودشان ارسال میکنند ابلاغیه می اید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
در تمام مراحل در صورت لزوم حضور شما ابلاغیه ارسال میشود و کلانتری هم تماس می گیرد. بعضی موارد کلانتری ارسال میکند و گاهی اوقات خود شخص نامه را می برد.

موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کلانتری به مرجع قضایی ارسال می‌نماید اما برای اطلاع آن و تسریع در زمان می‌توانید مراجعه کنید