مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سفته

سفته ای با اثر انگشت و امضا باشد در وجه نوشته نشده باشد. بعد تاریخ سفته و تاریخ دریافت بعدا اضافه شده باشد مثلا امروز 20 دی1400 باشد اما امضای سفته برای 1400 باشد میتوان تاریخ سر رسید را 1400 نوشت؟
آیا سفته ای که در وجه نباشد میتوان انتقال داد و اینکه برای این سفته کسی دو شاهد بیاورد که امانت بوده آیا شهادت شهود قبول است یا سفته قابل انتقال است؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام جهت اثبات امانت بودن سفته میتونید شاهد بیارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شهادتشو جزو ادله اثبات دعوا است و می‌توان نسبت به آن استناد نمود