مشاوره حقوقی رایگان - کل مراحل شکایت از وارد کننده خودرو، هیئت حل اختلاف و رای صادره و نحوه ادامه راه

باسلام، ضمن تشکر درصورتی که هزینه وکیل زیاد نمیباشد و صلاح در آن است لطفآ راهنمایی کنید.
حدود 2سال است از شرکت ... ... بابت خرید
لیفانx60 در صنعت و معدن برای تدلیس و تقلب و فروش خودروی دوررنگ و معیوب به جای خودروی نو و بی ایراد شکایت نمودم، (در همان ماههای اول 97/03/22) و تاریخ خرید 96/12/26. بعد از تایید کارشناس دادگستری در 2مرحله و تایید رنگ شدگی، لولاهای 4درب. و با اسرار من برای بار دوم همان کارشناس بتونه کاریو رنگشدگی بالای ستون درب عقب بین سقف و لچکی، پرونده بی دلیل به مدت چندین ماه به تعزیرات و از آنجا عودت شد و نهایتا هیئت حل اختلاف با خواسته من طبق تبصره1ماده 9 آیین نامه اجرایی قانون که تعویض خودرو یا رضایت مصرف کننده است، مخالفت نمود و مطابق میل وارد کننده
خواسته بنده را دریافت خسارت و رای را 10میلیون تومان صادر کردند. تاریخ ابلاغ 98/12/24 و مهلت اعتراض 10روز. من به کل مراحل رسیدگی و اعرای اعتراض دارم، لطفا هرچه صلاح است راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید اعتراض خود را با دلایل و مدارک و استنادهای قانونی تقدیم نمایید. اگر هزینه های استخدام وکیل برای شما زیاد است می توانید از علم وکلا برای نگارش متون خود استفاده نمایید...... در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر لطفاً تماس بگیرید.