مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان شکایت "تحصیل مال نامشروع" چقدر است؟

با سلام و تبریک سال نو خدمت سروران وکیل و حقوقدان
در یک مجتمع مسکونی مدت سه سال است که ساکن هستم. در این مدت افراد مختلف با ادعای مدیریت و بدون برگزاری انتخابات قانونی مطابق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن اقدام به دریافت وجه از قبیل "ورودی اثاثیه" و "شارژ" و غیره با قبض و مهر مجتمع نموده اند که نتیجه آن نداشتن نگهبان بالغ بر یکسال و پرداخت نشدن قبوض مشترک و دریافت مجدد آن و عدم نظافت در بعضی از ماه ها بوده و از ارائه ریز هزینه ها هم خودداری میکنند و معلوم نیست پولها چگونه هزینه میشود و هرکس تقصیر را به گردن دیگری می اندازد.

آیا شکایت "تحصیل مال نامشروع" از آنها به نتیجه خواهد رسید و شامل مرور زمان نخواهد شد؟
قبلا از بذل توجه و راهنماییهای شما عزیزان سپاسگزاری میکنم

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سپاس از جوابگویی جنابعالی
جسارتاً منظور از "خیر" این است که شکایت تحصیل مال نامشروع به نتیجه نخواهد رسید یا اینکه شامل مرور زمان نخواهد شد