مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت بیمه نشدن از شرکتی که منحل شده

بنده در شرکتی از سال 78 تا پایان سال 80مشغول به کار بودم .که سال 80 بیمه رد شده ولی سال 78 و 79 بیمه نشدم .کلیه فیشهای حقوقی اون زمان رو هم دارم.ولی اون شرکت الان منحل شده و چند سال هم مدیر تصفیه داشته و در روزنامه هم آگهی منحل شدن شرکت ثبت شده .ولی اون شرکت زیر نظر بنیاد شهید بوده .تو فیش حقوقی هم قید شده بنیاد شهید.ایا میتوانم از بنیاد شهید شکایت کنم و بتونم بیمه ام رو رد کنن.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار ، شکایت خود را مطرح نمایید