مشاوره حقوقی رایگان - نصفه فرستادن بار در خرید اینترنتی

سلام
من از طریق واتساپ سفارش کفش عمده دادم طرف 8کارتن از بار نفرستاده و بقیه را فرستاده
این ثبت شکایت انجام شده فرستادن پلیس فتا بعد از گذشت سه ماه بازپرسی نظر داده این به بخش ما مربوط نیست
شکایت بعدی مرتبط با مطالبه وجه دادم رفته شورای حل اختلاف اونجا هم گفتن به بخش ما مرتبط نیست باید شکایت استرداد مبیع بزنی
میشه توضیح بدید روند کار به چه شکله؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انجام تعهد و تحویل مورد معامله ارائه شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون توضیح پرسش شما زیاد است و باید اطلاعات بیشتری به من بدهید، بنابراین حضوری یا تلفنی مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد