مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری مبایعه نامه

سلام من 40 روز پیش رفتم مشاور املاک یه ملک نیمه کاره رو با یه خانه معاوضه کردم بعد توافق فقط امضا واثر انگشت زدیم مبایعه نامه رو گفتند بعد پرمیکنیم تحویل میدیم ، الباقی 280 میلیون و1میلیارد در 2چک تحویل گرفتم ،بعد 40 روز زمان سررسید چک مشاوراملاک تماس گرفت و گفت ملکت تو فضای سبزقرار داره چرانگفتی منم گفتم باوضعیت موجود فروختم فاقد پروانه وپایان کار هم هست ، و با فروشنده دوست بود و مبایعه نامه رو اصافه کردند که فاقد فضاسبزهستند و باید 300 میلیون کم کنی ،، من باید از مشاوره شکایت کنم چکار کنم هنوز هم مبایعه نامه رو تحویل نگرفتم .راهنمایی فرمایید.تشکر.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. میبایست تحویل میگرفتین، الان اقدام قانونی نمیتوانید انجام بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله در اتحادیه ابتدا پیگیری کنید به دلیل سفید امضا بودن متن و هم چنین تحت عنوان سو استفاده از سفید امضا میتوانید طرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

امکان اقامه دادخواست فسخ قرارداد وجود خواهد داشت

از بابت اخذ مبایعه‌نامه به اتحادیه مشاوران املاک مراجعه نمایید و