مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم مخالف

هرکس به طور غیرمجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‎ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یکصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
اگه قاضی تجدید نظر رای بر حذف رد مال به استناد معلوم نبودن شاکی بده ولی مستند به این ماده و اقرار شخص دستور به حبس و جریمه بده
حال با توجه به مفهوم مخالف با توجه به اینکه رد مال حذف شده میتوان حبس و جزای نقدی رو هم حذف کرد؟
با ارایه دادخواست به دیوان عالی
( توجه به ماده و کلمه "علاوه" ) نشان میدهد اصل ماده رد مال است که علاوه بر رد مال میتوان مجازات های دیگه ای هم باشه و زمانی که رد مال نیست نمیتوان بر ان حبس یا جزا نقدی گرفت

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به هیچ عنوان استدلال و استناد شما درست نیست مخصوصاً در خصوص مفهوم مخالف......... هر جمله ای مفهموم مخالف ندارد...........منظور ماده این است که رد مال، نتیجه بدیهی این جرم است...... عقل حکم می کند وقتی مالی بدون استحقاق به دست آمده باشد باید مسترد گردد.

پرسشگر :

ممنون از توجه شما

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. منطور ماده این است که مجازات اصلی حبس یا جزای نقدی است و برای جنبه حقوقی نیاز به دادخواست مطالبه وجه نمی باشد.در همان پرونده کیفری رد مال هم مورد حکم قرار میگیرد