مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اثر انگشت

باسلام
من اشتباهی دقیقا انگشت خودم رو روی اثر انگشتی که روی یک کاغذی بود گذاشتم و الان اون کاغذ برای کارشناسی خط شناسی و تعیین اثر انگشت دارد به دادگاه ارائه میشود. میخواستم بپرسم که الان فقط اثر انگشت من معلوم یا میشه اثر انگشت فرد اصلی رو که روی کاغذ بود کارشناس متوجه بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌شود منتظر نظر کارشناسی بمانید