مشاوره حقوقی رایگان - ایا کارگر میتواند برای پرونده حقوقی خود در اداره کار دیرتر وقت و نوبت بگیرد؟

اینجانب از هیات حل اختلاف به دلیل داشتن قرارداد کاری حکم ابقا به کار خواستم. کارفرما بر علیه بنده شروع به دروغگویی و تهمت زنی هایی شده است و قصد تخریب بنده رو دارد. نوبت اول تجدید جلسه شد و قرار شد حضورا به اداره کار مراجعه کنم و برای نوبت دوم وقت و نوبت رسیدگی بگیرم. با توجه به اینکه حکم ابقا به کار و حق السعی ایام بلاتکلیفی از تاریخ اخراج برای بنده به احتمال زیاد نوشته شود. قراردادم هم تا 25 تیر 99 اعتبار دارد ایا میتوان عمدا در نوبت گرفتن حضوری از مسول هیات حل اختلاف تعلل و اتلاف وقت کنم و از مسول مربوطه با تاخیر وقت و نوبت بگیرم؟ (خواهشا بگید یعنی اینجانب از تاریخ تجدید جلسه اول تا چند روز و هفته میتوانم دیرتر به اداره کار برم و از هیات حل اختلاف وقت رسیدگی برای نوبت دوم بگیرم؟)

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به شرایط پیش آمده کرونایی به نظر تا پایان فروردین ماه وقت دارید .