مشاوره حقوقی رایگان - فروش چک برگشتی

باسلام. بنده دوفقره چک برگشتی به مبلغ سی و پنچ میلیون دارم که شکایت کردم و تا مرحله ی حکم جلب پیش رفتم میخواستم بدونم در حال حاضر امکان فروش این چک ها به شخص سوم بدلیل اینکه توان پیگیری حقوقی ندارم وجود دارد یا خیر؟ باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر در این برهه نسبت به انتقال چکها اقدام کنید شکایت کیفری شما و گیرنده چک از بین می رود و گیرنده باید دادخواست حقوقی بدهد.

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
چیزی به عنوان فروش چکها وجود ندارد بلکه شما میتوانید با پشت نویسی نسبت به انتقال چکها له شخص دیگری اقدام نمایید.