مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سلام خسته نباشید با برادرم و پدرم کامیون گرفتیم نفری 2 دانگ بعد منو برادرم کار میکنیم هر ماه حساب کتاب میکنیم و حقوق و هر نفری پول کارکرد 2 دانگ بر میداریم من 1 ماه سرویس نرفتم میخواستم کامیون داری بزارم کنار ولی اونا گفتن ما نمیفروشیم منم نتونستم بفروشم الانم برادرم یک سرویس رفته میگم بیا سهم منو از اون سرویس بده میگه من واسه خودم رفتم. به تو هم نمیدم از سرویس قبلا دستشم مونده نمیده باید چکار کنم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
برای مطالبه سهم خود باید یه دادگاه مراجعه نموده و دادخواست بدهید . و برای فروش اگر دیگران قبول نمیکنند به دادگاه مراجعه نموده و تقاضای دستور فروش نمایید . اجرای احکام مال رو به مزایده گذاشته و پول حاصل از فروش رو بین شما تقسیم می کند .

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام میتوانید دادخواست الزام به پرداخت را در شورای محل اقامت برادرتان مطرح نمایید و علاوه بر آن شما میتوانید میزان مالکیت خود را به آنها ویا هر کس دیگری بفروشید