مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام میخواستم اسمم رو عوض کنم یک بار از طریق دفتر پیشخوان درخواست دادم و جوابی نگرفتم فکر میکنم به این دلیل هست که اسمم از اسامی امامان هست جدیدا یکی از اقوام موفق به تغییر نام شده که هم اسم با امام بوده گفته که وکیل کاراشون رو انجام داده لطفاً راهنمایی بفرمایید که تغییر نام برام ممکنه یا خیر اگر بله چه کارهایی انجام بدهم و به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه دا‌دخواست خود را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت پاسخ به پرسش شما نیاز است اسامی را بیان کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست
مشخص شود که از چه نامی به چه نامی قصد تغییر دادید صادره از کجا می‌باشد محل سکونت شما کجا می‌باشد ادله شما چیست تمام این‌ها مهم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به نام انتخابی دارد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید
بدوا به اداره ثبت احوال رجوع کنید اگر موفق نشدید سپس طرح دعوا نمایید راه حل اصولا وجود دارد