مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال نامشروع

با سلام،
مبلغی توسط شخصی به حساب اینجانب واریز شده است و خود وی نه برای دریافت آن مراجعه نموده و نه در خصوص آن شکایتی ثبت نموده است و هویت، شماره تماس و شماره حسابی نیز از وی برای بازگرداندن وجه ندارم.
1- آیا بازپرس می تواند صرفاً مستند به ادعای شخص ثالثی مبنی بر اینکه این وجه از جانب او برای فلان کار واریز شده است، آنهم بدون هیچگونه مستند درخواست وجهی از جانب من، اتهام اخذ مال نامشروع به من منتسب نماید؟ توضیح اینکه خود این شخص ثالث نیز شکایتی بابت واریز وجه نداشته و صرفاً تحت فشار بازپرس (به دلیل پرونده مفتوح دیگری که نزد وی دارد) و نزد او اقرار نموده که این وجه را بابت فلان کار به من پرداخت نموده است.
2-اصولاً ارکان انتساب اخذ مال نامشروع چیست؟ من باید ثابت نمایم که این وجه چرا به حسابم واریز شده یا بازپرس باید ثابت نماید که این وجه چرا به حساب من واریز شده و در حکم وجه غیر قانونی و غیر مشروع است.
3- سوال دیگر اینکه آیا هر کسی می بایست برای انتقال وجه به حساب دیگری استناد قانونی داشته باشد و در غیر اینصورت کار غیر قانونی یا غیر شرعی انجام داده است؟
با سپاس و احترام

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام محل واریز پول بازپرس می‌پرسد بابت چی بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بازپرس محترم مطابق مدارک و مستندات رسیدگی می‌نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر لیکن چگونگی و علت واریز و برداشت ها باید مشخص شود