مشاوره حقوقی رایگان - شراکت و تهمت

سلام خسته نباشید
من با شریکم تو یه کارخانه هستیم و پروانه بهره برداری و اجاره نامه بنام اون هست و در اداره مالیات و ارزش افزودی مودی اصلی من هستمو سهم 50/50 اونجا مشخص هست ولی سر یک درگیری این آقا الان منو انداخته بیرون و زده زیر شراکت و گفته من اونجا کارگر هستم در صورتی که شماره من روی مهر کارخانه و کیسه های مشتری و کارت ویزیت و بنرهای تبلیغاتی هست از طرفی هم من یک روز که با خانمم رفته بودم کارخانه رفت شکایت کرد که من از اونجا سرقت کردم و تهدید کردم و اونجا رو تبدیل به مکان و دقیقا این کلمه رو گفت که تبدیل به خانه فساد کردم الان هم 4 ماه هست که نتونستم برم کارخانه و تمام سودمون الان دست این آقاست من الان چکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.قراردادی بابت شراکت دارید؟ در صورت نداشتن قرارداد کارتان سخت میشود و نیاز به وکیل دارید.