مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه دستی

سلام
من میخوام موتوری خریداری کنم که قیمتش 26 میلیون است.
من با فروشنده صحبت کردم که 7 میلیون الان و بقیش یعنی 19 میلیون چک اول بهمن پرداخت میشه و فروشنده قبول کرد اما گفت موتور پیش ما می ماند و به خاطر اینکه شما سندی داشته باشین که 7 میلیون رو واریز کردید قولنامه ای دستی همراه با امضا نوشته میشود.
می‌خواستیم بدونم آیا این قولنامه از نظر قضایی درسته و اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اعتبار دارد ولی اگر مشکلی پیش بیاید دوندگی دادگاه دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر قولنامه بصورت قانونی تنظیم شده باشد و شهودی هم آن را امضا کنند اگر مشکلی پیش آمد قابل اثبات است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. معتبر است اما راه اثبات طولانی است.
موتور را در یک پارکینگ قرار داده و قبض دوبرگی بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینکار را نکنید موتور قسطی را از نمایندگی های رسمی بخرید همه شرایط قسطی دارد