مشاوره حقوقی رایگان - آیا بدون اطلاع نماینده رسمی بلوک کسی می‌تواند وارد ساختمان شود یا اسباب کشی کند برود

با سلام بنده نماینده رسمی بلوک هستم که در ساختمان ما 19 واحد می‌باشد دو سه روز پیش یکی از مستاجران واحدها بدون اطلاع بنده اسباب کشی کرده و متاسفانه نگهبانی بدون امضای تسویه نامه نماینده بلوک و بدون اطلاع نماینده بلوک اسباب کشی کرده و از نگهبانی رفته است و متاسفانه نگهبان اقدامی نکرده و گذاشته که بروند و صاحب خانه کلید درب ورودی ساختمان را به املاک داده و از آن روز به بعد هر روز املاک برای ن واحد خریدار می‌آورد و باعث آزار و اذیت همسایگان می‌شوند و همسایگان نیز برای اعتراض به این موضوع به این بنده که نماینده رسمی بلوک هستم معترضند و اعتراض می‌کنند حالا وظیفه بنده نسبت به این موضوع چیست لطفاً راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام هرچند آیین نامه هایی در این زمینه وضع شده باشد ولی نمی‌تواند مانع استفاده از حق افراد باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر بطور معمول باید این موارد قبلا هماهنگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وظیفه ای ندارید مگر صورتجلسه مالکان تنطیم شده باشد