مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در تعویض پلاک

سلام. من ماشین با ماشین خودم معامله کردم تو سند وکالت نوشته حق عزل وکیل را دارد...الان فروشنده پیام داده وکالت رو باطل کردم ماشینمو پس بده..
ولی ماشین منو برده تعویض پلاک کردعه چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بایستی اسنادومدارک بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عقد معاوضه به منصه ظهور رسیده است و تا زمانی که طرف مقابل نسبت به عودت ماشین شما با همان وضع سابق اقدام ننماید شما مکلف به استرداد ماشین نمی‌باشید.
وانگهی شخصی که وکالت را باطل کرده است به نظر می‌رسد که به نوعی از حق فسخ خویش با تعویض پلاک خودرو گذشت کرده است فلذا حقی در این باب ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم برای فسخ قرارداد شرایط خاصی پیش بینی شده است غیر از سند وکالت مبایع نامه‌های هر دو طرف باید بررسی شود