مشاوره حقوقی رایگان - پروسه طلاق

سلام اگر مرد درخواست طلاق کند و مهریه زن را هم بپردازد اول این که زن می تواند پروسه طلاق را طولانی کند با توجه به این که در دادگاه دیگری نفقه واجرت المثل هم پرداخت شده باشد، دوم این که در آن صورت مرد چگونه می تواند درخواست ازدواج دوم کند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در اینصورت پروسه ی صدور حکم طلاق طولانی نخواهد شد بهتر است در هر حال منتظر حکم طلاق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله زوجه می‌تواند پرونده را زمان بدهد تا حداکثر یک سال یا بیشتر زمان ببرد

اما در صورتی که طلاق صادر شود که دیگر نیازی به ازدواج مجدد نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرونده طلاق قابل تجدید نظر و فرجام خواهی می‌باشد و به این ترتیب دچار اطاله دادرسی خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در پی حکم الزام به تمکین، گواهی نشوز صادر شود اجازه ازدواج مجدد از سوی دادگاه خانواده صادر خواهد شد.