مشاوره حقوقی رایگان - فسخ شراکت

سلام و صبح عالی متعالی
من خدمات کامپیوتری کار میکنم رئیسم برای اینکه منو بیمه نکنه خواست شراکت نامه محضری داشته باشیم و سهم من 3% است.بنده ام چون اطلاعات کافی نداشتم و نیاز به شغل مجبور شدم قبول کنم و شراکتنامه طوری تنظیم شده که تا سال بعد مرداد اعتبار داشته باشه بنده از ماه بعد دیگه اینجا مشغول نیستم چجوری میتونم شراکت نامه را فسخ کنم و آیا مالیات هم به من تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نیازمند قرایت و بررسی قرارداد و نوع شراکت و آیتم های مختلف حقوقی است
بنابراین مشاوره تلفنی ضرورت است