مشاوره حقوقی رایگان - ارث و اجرت المثل ایام تصرف

سلام
یک منزل ارثیه از مادرم به جا مانده که دو تن از وراث بدون اجازه از سایرین در آن زندگی میکنند و خودشان را به دلیل اینکه زمان فوت مادرم آنجا زندگی میکردند توجیه میکنند و یکی از آنها خود منزل جدا دارد
نه حاضر به فروش خانه هستند و نه به بقیه وراث اجازه ورود به ملک را میدهند
1) بنده به عنوان احدی از وراث به لحاظ قانونی میتوانم بروم و مثل آنها در آن خانه زندگی کنم چون مستأجر هستم
2) میتوان اجرت المثل از آنها گرفت؟؟
3) تکلیف وسایل مادرم که در خانه هست چه میشود؟
4) تشریفات قانونی برای فروش خانه چه مدت زمان میبرد؟
5) هزینه های دادگاه بین تمام وراث تقسیم میشود یا کسی که دادخواست داده؟
6)میتوانم سهم خود را به شخصی غیر از وراث بفروشم؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا انحصار وراثت کنید سپس همه این اقدامات میسر خواهد بود

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

1. به عنف نمی توانید ورود کنید

2. بله

3. درصورت فقدان وصیت در مورد آنها، جزء ماترک آن مرحومه به قدرالسهم وراث تقسیم می شود

4. زمان رسیدگی به دعاوی در دادگستری شهرهای مختلف بسیار متفاوت است
این موضوع را از وکلای شهر خود یا مدیران دفاتر دادگاه سؤال کنید

5. هزینه دادرسی عهده خواهان دعوی است
6. بله