مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت کارشناسی شده

برای مطالبه وجه خسارت با نظر کارشناسی که توسط همسایه این خسارت وارد شده یکبار وکیل گرفتیم ولی طرف دعوا با پرداخت رشوه و خریدن وکیل باعث اطاله دادرسی و بستن پرونده در دادسرای صدر شد
حالا دوباره میخوایم از اول شروع کنیم
خسارت مبلغ 4.8میلیون و بابت نشست آپارتمان هستش
میخوام بدونم چه وکیلی و با چه مقدار حق الوکاله ای رو بهم معرفی میکنید و آیا میشه حق الوکاله رو از طرف دعوی پس گرفت؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
پرونده باید مطالعه گردد
اگر مدارک مثبته دارید ارسال فرمایید
در این خصوص هزینه های دادرسی اعم از کارشناسی, هزینه وکیل و ... در صورت اثبات دعوی و پیروزی شما در محاکمه قابل پرداخت از سوی محکوم علیه خواهد بود

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

بد بینی به وکیل اولین مانع تحقق عدالت برای شماست . لازم است مدارک دعوی شما ملاحظه گردد تا از امکان طرح مجدد این دعوی اطمینان حاصل شود .