مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هیئت کارشناسی 3نفره

با سلام
در لایحه ای اعتراض به کارشناس یک نفره کردم ودرخواست هیئت کارشناسی 3 نفره را نمودم که قاضی مربوطه به درخواست اینجانب ترتیب اثر نداده ورای را به نفع طرف مقابل اینجانب صادر نموده حال ایا قاضی میتواند بدون دلیل وتوضیح رای را بر اساس گزارش کارشناس تک نفره صادر نماید در صورتی که اینجانب درخواست کارشناس 3 نفره را درخواست کرده بودم با تشکر از وکلای گرامی دادراه

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه اصل خواسته قابل تجدید نظرخواهی باشد همراه با تجدید نظر خواهی از حکم صادره، نسبت به روند کارشناسی اعتراض نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی اگر مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید و در دادگاه تجدیدنظر درخواست ارجاع موضوع به هیات کارشناسی را نمایید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
دادگاه مکلف بوده به هیئت سه نفره ارجاع داده تا به اعتراض شما رسیدگی شود ، از جهات تجدیدنظر خواهی هست

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

نیاز به توضیح بیشتری دارد آیا اعتراض در مهلت مقرر بوده

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.تشخیص نیاز به ارجاع به کارشناس با دادگاه محترم هست وازطرفی،اصحاب دعوی هم می‌توانند تقاضای ارجاع به کارشناس نمایند. ولیکن ،وقتی شما در مهلت وفرجه مقرر قانونی یک هفته ای ،به نظریه کارشناس محترم بدوی، معترض و تقاضای ارجاع به هیات کارشناسان سه نفره نمایید،دادگاه محترم، موضوع را به هیات کارشناسان سه نفره ارجاع خواهد داد،واگر چنین چیزی تحقق نیفتاد ،میتوانید نسبت به رای تجدیدنظر خواهی نماییدودردادگاه محترم تجدیدنظر استان،تقاضای ارجاع به هیات کارشناسان سه نفره رو مجددا درخواست نمایید.موفق باشید.

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

میتونین به رای صادره اعتراض بدین