مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

پدرم قبل از فوت خانه خود را بنام نامادری زده ونامادریمان میگوید به شما دوتا پسر که بچه من نیستید هیچی نمیدم آیا میتواند این کار را انجام دهد

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
بلی.رابطه توارث میان شما وهمسر پدرتان ایجاد نمی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اموال متوفی بر اساس گواهی انحصار وراثت باید دادخواست ترکه داده و تقسیم شود اما شما از نا مادری ارث نمیبرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، بله با توجه به انتقال ملک پیش از فوت ، ایشان مالک بوده و هر اختیاری در ارتباط با آن دارد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر قبل از فوت پدرتان مالکیت خانه به نامادری شما منتقل شده است، شما دیگر حقی ندارید.

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

اگر انتقال ملک توسط مرحوم پدرتان به نامادری قطعی باشدشما حقی در آن ملک ندارید.